Jeg tilbyder forskellige negle-behandlinger med CND Shellac samt gelé. 

Jeg anvender produkter fra de store, kendte brands – og derfor er du altid sikret at der anvendes holdbare og kvalitetsprodukter. 

Der findes forskellige muligheder inden for negle-behandlinger – og det er et spørgsmål om, hvad du er til samt dine egne ønsker. Nogle foretrækker egne negle, hvor man kommer en Shellac ovenpå, mens andre ønsker mere styrke samt forlængelse af negle, hvor gelé er en rigtig god idé. 

CND Shellac er en holdbar hybridlak med enorm shine og farvestabilitet, som holder i +14 dage. Der skal ikke files på naturneglen, og CND Shellac er super skånsom ved aftagning. Jeg har over 150 farver at vælge mellem samt diverse glimmer, folie og andre styles, som kan anvendes sammen med Shellac. Det er på egne naturnegle – og derved egen længde. Det er ikke muligt at forlænge neglene med denne behandling. Hvis dette ønskes, så skal du vælge gelé. 

Det er vigtigt, når du booker din tid til negle, at du vælger den korrekte behandling i forhold til de ønsker, du har. Der afsættes nemlig tid af til det, som du booker – og hvis du ikke sørger for at booke korrekt, så risikerer du ikke at få det ønskede på dine negle samt den rette pris. 

Der bruges udelukkende produkter fra store og anerkendte brands; CND, Light Elegance og The Gel Bottle. 

Du finder svar på de fleste spørgsmål i “ofte stillede spørgsmål” i kolonnen herunder. 

PRISER

Gelé-negle
Forstærkning af egne negle, naturligt look / 500 ,- 

Forstærkning af egne negle m. helfarve / 550 ,- 
Forlængelse, naturligt look / 550 ,- 
Forlængelse m. helfarve / 600 ,- 
Forlængelse m. babyboomer / 650 ,- 
Forlængelse m. fransk kant / 750 ,- 

Opfyldning af naturligt look / 400 ,- 
Opfyldning m. helfarve / 450 ,- 
Opfyldning af babyboomer/fransk kant / 550 ,- 

Aftagning af gelé-negle m. mini manicure / 350 ,- 
Knækket/mistet negl / 50 ,- pr. negl.

Nail-art på neglene / 100 ,- ekstra 

CND Shellac 
Ny behandling / 400 ,-

Aftagning + ny behandling / 450 ,- 
Aftagning m. mini manicure / 250 ,- 
Aftagning fra anden behandler end Truely / 350 ,- 

Pedicure-behandling
Pedicure inkl. CND Shellac på tånegle / 400 ,-

Pedicure inkl. aftagning af gammelt Shellac + ny behandling / 450 ,- 

Forstærkning af egne negle

Forstærkning af egne negle

Forstærkning af egne negle er til dig, som ikke ønsker mere længde end den du har nu. Det kan være til dig, som har lange naturnegle i forvejen, men ønsker mere styrke til for at passe på din egen længde – eller det kan være dig, som blot ønsker styrke til dine negle, hvis de er tynde og har en tendens til at knække. Der kan tilføjes farve samt nail-art ovenpå, hvis dette ønskes. 

Forlængelse, naturligt look

Forlængelse med naturligt look er til dig, som ønsker en forlængelse af egne negle i blot geléens farver. Der findes en masse nuancer i den lyserøde eller klare gelé, hvor vi afslutter med en shiny eller mat topcoat ovenpå. Der tilføjes ikke farve ovenpå. 

Hvis du ønsker nail-art i form af ekstra glimmer, folie, håndtegning mm. tilvælges dette i bookingsystemet som en ekstra ydelse. 

Forlængelse, naturligt look

Forlængelse med helfarve

Forlængelse med helfarve er til dig, som ønsker længere negle med en helfarve. Der kan vælges mellem +150 forskellige farver og nuancer, hvor vi til sidst kan afslutte med en shiny eller mat topcoat. 

Hvis du ønsker nail-art i form af mere end to forskellige farver på neglene, ekstra glimmer, folie, håndtegning mm. tilvælges dette i bookingsystemet som en ekstra ydelse. 

Forlængelse med babyboomer

Forlængelse med babyboomer er til dig, som ønsker det populære og naturlige look med babyboomer-effekten, hvor du får en hvid kant (eller en anden farve), som blendes i en pæn og naturlig overgang med en sart lyserød.

Man kan lave en opfyldning på babyboomer 1-2 gange, hvorefter det kræver et nyt sæt, hvis man fortsat ønsker dette look.

Hvis du ønsker nail-art i form af ekstra glimmer, folie, håndtegning mm. tilvælges dette i bookingsystemet som en ekstra ydelse. 

Forlængelse med babyboomer
gelenegle sommer

Forlængelse med fransk kant

Forlængelse med fransk kant er til dig, som ønsker de populære og klassiske franske negle. Dette kan være med den klassiske hvide kant – eller med en farve. Neglene kan støbes i en fransk eller males på. Dette er en smagssag samt hvilke ønsker, man har. 

Dette skal vælges, hvis du ønsker fransk kant på mere end seks negle. Hvis det blot er på et par enkelte, så skal det blot tilvælges som nail-art i bookingsystemet. 

Hvis du ønsker nail-art i form af ekstra glimmer, folie, håndtegning mm. tilvælges dette i bookingsystemet som en ekstra ydelse. 

Nail-art

Nail-art er til dig, som ønsker noget ekstra på neglene. Dette kan være med en naturlig “baggrund” og hvor du ønsker håndtegning ovenpå, en fransk kant eller andet. Det kan også være ovenpå en helfarve, hvor du ønsker ekstra glitter, folie eller tegning. 

Dette er en tillægsbehandling, som skal vælges i bookingsystemet, når du har valgt din primære behandling. Det er vigtigt, at du vælger korrekt og booker dette, hvis du har noget ekstra i tankerne, eftersom at der sættes ekstra tid af samt får den rette pris ud fra dine ønsker. 

gelenegle med blomster truely

Ofte stillede spørgsmål

En Shellac er en holdbar lak, som kommes på dine naturnegle. Det er en lak, som kan holde i +14 dage, hvor du ikke vil opleve den krakelere eller skalle af, som en almindelig neglelak. Det er en lak, som kommer på din egen længde på neglene – og det er derfor ikke muligt at lave forlængelser med blot en Shellac-behandling. Dette er dog en meget skånsom behandling, da der ikke files på naturneglen og dette kan nemt aftages igen uden, at det kan ses efterfølgende. 

Gelé giver muligheden for at kunne forlænge og forme dine negle i den ønsket længe/form. Det er ligeledes muligt at bygge glimmer ind i neglen samt andre sjove effekter. Der findes de forskellige naturlige nuancer i geléen, men man kan også komme farve ovenpå. Dette er lidt hårdere for naturneglen, da der files ovenpå inden behandlingen samt det skal files af, hvis man ønsker det fjernet igen.

En forstærkning af neglen er, at man kommer gelé på dine egne negle og din egen længde – dvs. at man ikke forlænger med gelé. Dette er en god idé til dig, som allerede har lange naturnegle i forvejen eller ikke ønsker mere længde på. Der kan stadig komme glimmer eller farve på. 

En forlængelse er til dig, som ønsker længere negle end det, du har i forvejen. Dette kan bygges op på skabelon (som er min foretrukne metode) eller med tipper. Dette er en vurdering/smagssag. Resultatet er ens. 

Dette kommer an på dine egne ønsker og forventninger.

Hvis du ikke får svar på, hvilken behandling du skal vælge ved at se på de enkelte billeder og beskrivelser her på siden, eller på onlinebooking; så er du altid velkommen til at sende mig en besked og billede på de sociale medier eller SMS. Så skal jeg vejlede dig i den rigtige retning. 

Gelé kan godt være hård ved dine naturnegle, hvis det ikke laves ordentligt samt aftages korrekt – og allervigtigst; at du ikke piller i dem. 😉

Geléen hærder ned i naturneglen, og derfor skal det altid files af – af en professionel. Man hurtigt kan komme til at file for meget af – og derved også komme til at skade egne negle. 

Hvis du sørger for at holde dine opfyldninger vedlige og sørger for at få dem aftaget korrekt, så vil det skade dine naturnegle mindst muligt.

Jeg foretrækker at lave forlængelser på skabeloner – og derved med rent gelé. Derved kan man støbe neglene i den ønsket form samt gøre dem så tynde som muligt. Dette giver også bedre mulighed for at kunne skabe de sjove look med glimmer på undersiden af neglene mm. 

Jeg har dog også tipper, hvis dette foretrækkes af kunden – eller i enkelte tilfælde kan være en nødvendighed.

Holdbarheden + look bliver ens, uanset hvilken metode der anvedes.

Begge dele indeholder tilfiling af neglene i den rette form, fjernelse af neglebånd og polering af neglene, medmindre der skal tilføres en lak ovenpå. Der files ikke hård hud af til en pedicure – jeg behandler kun på/omkring neglene. 

En Shellac kan holde i +14 dage (dette er anvisning fra producenten), men mange går længere tid med lakeringen. 

Gelé kan i princippet holde sig fast på neglene indtil at de files ned. Dette vokser blot med neglene ud, og derved kommer der en udgroning. Jeg anbefaler en opfyldning hver 3. uge for at vedligeholde. Dels grundet den udgroning, som kommer, men ligeledes også for at passe på ikke at skade dine egne naturnegle. 

Shellac på fødderne kan sagtens holde i 2-3 måneder, eftersom at tånegle vokser langsommere end fingernegle – og de udsættes heller ikke for samme daglige slid som på fingerneglene. 

Jeg har +150 farver at vælge mellem. Så mon ikke, at der ligeledes er en farve, som matcher dine ønsker?

Jeg kan både støbe de franske kanter direkte i gelé eller tegne/male dem på.
Dette er en smagssag og afhænger også af, hvilket udseende/udtryk, du ønsker. 

Dette er en dialog, vi kan tage, når du kommer til din tid – så laver vi de franske efter, hvad der passer bedst.