LASH – OG BROW LIFT + BROW STYLING

Vil du gerne undgå at skulle stå med din vippebukker hver morgen, og risikere at skulle ødelægge dine vipper? Oplever du, at dine bryn er stride, nedadgående og ikke har nogen form eller vil arte sig ordentligt? Der kan et lash – og/eller brow lift være den helt rette løsning for dig. 

Det kan også være, at du mangler en form på dine bryn – eller du ikke selv tør begive dig ud i at skulle farve/rette dem. 

Mulighederne er mange – både for vipper og bryn. 

Et Lash Lift er et permanent vippebuk, hvor det har en holdbarhed i 6-8 uger. Vi har mulighed for at skabe et buk, hvor din mascara sidder perfekt hver eneste morgen. 

Et brow lift er som et lash lift – blot til dine bryn: Vi kan skabe en form, sætte dem mere opad og skabe mere form. Du kan selv sætte brynene i den retning, som du ønsker. Igen; mulighederne er mange for dig! Behandlingerne kan laves på korte – og lange vipper; og både hvis du har mange bryn-hår – eller få. 


PRISER

Lash Lift / 450 ,- 

Lash Lift m. farve af vipper / 500 ,- 

Lash Lift, venindetilbud / 800 ,- 

Lash Lift + farve/ret af bryn / 650 ,- 
Lash – og brow lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,- 
Farvning af vipper / 100 ,- 


Brow Lift / 450 ,- 

Brow Lift m. farve/ret / 550 ,- 

Brow Lift – og Lash Lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,- 

Brow Styling m. farve af hybrid farve / 500 ,- 

Ret/farve af bryn / 250 ,- 

Ret/farve af bryn + farve af vipper / 350 ,- 

 

Ønsker du at blive din egen chef?

Så tilbyder jeg forskellige kurser inden for vipper og bryn. Du bliver klædt godt på til at stå på egne ben allerede fra første dag!