LASH - OG BROW LIFT/STYLING

Vil du gerne undgå at skulle stå hver morgen med din vippebukker, og ødelægge dine egne naturvipper? Oplever du også, at dine bryn bare er nedadgående, stritter i forskellige retninger og ikke til at styre?

No worries – lash – og brow lift er den perfekte løsning herpå. 

Det kan også være, at du blot ønsker almindelig farve/retning af dine egne bryn – eller tilføre en langvarig farve med henna brows? Mulighederne er mange – og der findes forskellige måder at lave brow styling på. 

Et lash lift er et permanent vippebuk af dine naturvipper, som holder i op til 6-8 uger før, at man har behov for et nyt. Det vil syne, at dine vipper er blevet længere og kraftigere samt din mascara vil sidde spot-on i de næste mange uger. 

Med et brow lift har vi muligheden for at rette dine bryn ud, løfte dem opad og rette de krøllede/skæve hår ud. Det giver dig muligheden for at få et mere fyldigt, busket og slikket look alt efter, hvilke præferencer du har. 

Med henna brows har vi mulighed for at farve dine bryn, som får en holdbarhed op til 8 uger. Den første uges tid vil du også have en skygge bagved hårene, som giver et mere make-uppet look. 

Hvad vælger du?
Er du i tvivl om de forskellige behandlinger, så finder du svar på de mest “ofte stillede spørgsmål” nederst på siden. 

PRISER 

LASH LIFT 
Lash lift u. farve / 425 ,- 
Lash lift m. farve af øverste vipper / 475 ,- 
Lash lift, venindetilbud / 750 ,- 
Lash lift + ret/farve af bryn / 650 ,- 
Lash lift + brow lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,- 
Farvning af vipper / 100 ,-

BROW-STYLING 
Henna brows / 500 ,- 
Brow lift/lamination / 450 ,- 
Brow lift/lamination m. farve/ret af bryn / 550 ,- 
Retning + farve af bryn / 250 ,- 
Retning + farve af bryn samt farve af vipper / 350 ,- 
Lash lift + brow lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,- 

 

Ofte stillede spørgsmål

BROW LIFT:
Stikker dine brynhår i alle retninger? Vil du gerne have mere fylde og en flot og ensartet facon? Så skal du prøve et Brow Lift. En effektiv og simpel behandling, der får styr over de vildfarne bryn og giver en flot facon og masser af volumen.

Brow Lift er perfekt for dig, der:

 • Har uregerlige eller krøllede bryn, der vokser i forskellige retninger
 • Ønsker mere markante og velformede bryn
 • Vil have fyldige ‘brushed up brows’

Brow Lift, som også kaldes Brow Lamination, kan sammenlignes med en permanentbehandling for dine bryn. Hårene behandles med en plejende keratinvæske, som hjælper manipulerer med formen og groretningen og får dine bryn til at synes længere og fyldigere. Keratinproduktet, som bl.a. indeholder essentielle olier og B-vitamin, retter og udglatter selv de mest stædige hår, så eventuelle hvirvler forsvinder, og dine bryn holder deres facon.

LASH LIFT:
Et Lash Lift er ideelt til dig, der drømmer om mere synlige og markante vipper, men som ikke ønsker vippe-extensions. Dine egne vipper får et buk og et løft i en naturlig og blød kurve, som holder i 6-8 uger. Vipperne vil syne markant længere og fyldigere, og dine øjne vil virke større og mere åbne.

Både lange og korte vipper kan forvandles med et lash lift. 

Vil du have flotte, velformede bryn, som passer perfekt til dit ansigt? Har du overvejet permanent makeup, men er du ikke helt klar til at tage skridtet – eller er du usikker på, hvordan det vil se ud? Så skal du måske prøve Henna Brows; en ny og revolutionerende vej til markerede men naturlige bryn, der passer til dig.

Henna Brows er en revolutionerende måde at lave bryn på, hvor brynene farves med naturlig, semipermanent henna. Derudover styles og formes de efter teknikken ”brow mapping”, hvor jeg måler op og optegner den helt rigtige brynform til dit ansigt. Brynene kan laves i fem forskellige nuancer, fra lys til mørk. Du kan altså sagtens få hennabryn, selvom du har lyst hår og/eller lyse bryn.

Den hennafarve, jeg bruger til Henna Brows, må ikke forveksles med den, der bruges til hennatatoveringer på huden, som du måske har fået på en ferie engang. Disse farver har nemlig et langt højere PPD-indhold, som er det, der kan give allergiske reaktioner. Jeg benytter kun EU-godkendte hennafarver, hvor indholdet af PPD er langt under den tilladte, og allergiske reaktioner er derfor sjældne. Farven er udviklet specielt til brynområdet og er både mere skånsom og mere plejende end traditionel hennafarve.

Dette handler om, hvad du ønsker at få ud af behandlingen – og hvilket look, som du kunne tænke dig. 

Hvis du er helt på bar bund, så er du altid velkommen til at kontakte mig og sende billeder. Så skal jeg vejlede dig i, hvad jeg synes ville være den ideelle løsning til dig. 

Du kan ligeledes læse mere om permanente bryn med permanent make up lige HER

Et lash lift holder i op til 6-8 uger. Det er muligt at forny et lash lift efter tidligst fire uger. 

Et brow lift holder i op til 6-8 uger. Det er muligt at forny et brow lift efter tidligst seks uger. 

Henna brows holder i op til seks uger med farven på hårene. Farven på huden, som danner skyggen bagved hårene, den holder i op til 7-9 dage. 

I de første 24 timer efter lash/brow lift bør du undgå:

 • at gå i bad eller få vand på bryn og vipper
 • træning o. lign., der kan få dig til at svede at gnide eller klø i dine vipper og bryn
 • at bruge olier eller creme i nærheden af dine vipper og bryn
 • at bruge makeup på dine vipper og bryn
 • at gå i sauna eller dampbad

I de efterfølgende uger efter behandlingen bør du:

 • bruge et tyndt lag olie/fugtgivende produkt til at give dine vipper og bryn fugt 1-2 gange ugentligt (og gerne dagligt). Det kan være dette fra RevitaLash, som er lavet specielt til netop dette. Du forlænger holdbarheden betydeligt samt det bliver ved med at være pænere i længere tid. 

OBS: Behandlingen frarådes, hvis du har:

 • Sår, ridser eller forbrændinger i nærheden af øjnene
 • Betændelse i øjnene eller brynområdet

I de første 24 timer efter lash/brow lift bør du undgå:

 • at gå i bad eller få vand på bryn og vipper
 • træning o. lign., der kan få dig til at svede at gnide eller klø i dine vipper og bryn
 • at bruge olier eller creme i nærheden af dine vipper og bryn
 • at bruge makeup på dine vipper og bryn
 • at gå i sauna eller dampbad

Det er en kemisk behandling, som vi udsætter hårene for – og i nogen tilfælde kan man opleve at ens vipper/bryn bliver tørre. Dette kan ses ved, at de enten krøller en smule eller ikke sidder nær så skarpt, som de gjorde de første uger. Dette kan undgås/reddes ved at tilføre fugt. Dette kan være fra en conditioner, som er beregnet til formålet – eller en god olie (mandelolie, castorolie mm.). Anvendes om aftenen inden sengetid, sov med det på og vask eventuelt af dagen efter. Dette kan gøres jævntligt for at holde dit resultat pænt så længe som muligt. 

Ja – efter 24 timer. 

Så må du anvende de produkter, du plejer samt gøre, hvad du end plejer.