VIL DU VÆRE DIN EGEN CHEF?

Et basis-kursus i eyelash extensions – tre dage, hvor DU er i centrum under hele forløbet – bliv certificeret vippetektioner

 

Eyelash Extensions er blevet et stort hit indenfor de senere år. Ved at påføre en enkelt extension på en enkelt naturvippe, kan vi i dag skabe det look vi ønsker; hvad end du går efter et super naturligt look, eller et mere dramatisk look. Derfor er Eyelash Extensions for alle. For alle, der ønsker at vågne op hver morgen og ikke skulle bekymre sig om morgenrutinen med mascara der klumper og pletter. Og for alle som ønsker at få det maksimale ud af sine vipper, for et mere friskt og intenst udseende.

 

Eyelash Extensions er for kvinder i alle aldre.

 

Alle kan lære at lave Eyelash Extensions. Det kræver blot en rolig hånd og en god portion tålmodighed – og øvelse! 

 

Hvis du allerede har en etableret skønhedssalon og ønsker at udvide med ekstra behandlinger, er dette den perfekte løsning. Men det er også en rigtig god måde at starte for dig, som måske slet ikke er indenfor skønhedsbranchen endnu.

At lave Single Eyelash Extensions er et håndværk, der kræver tålmodighed at lære. Hos TRUELY går jeg meget op i sikkerhed, da vi har stor respekt for hvor følsomt et område vi arbejder med; kvinders vipper. Du vil derfor lære at lave smukke Eyelash Extensions, uden at gøre skade på dine kunders eksisterende vipper. Vi er til for at forskønne, også på sigt.

 

DU vil være i centrum hele dagen, og vores vippekurser adskiller sig fra resten af markedets, ved at være meget individuelle og personlige; der vil maksimum være to kursister pr. hold. På denne måde sikrer jeg, at du får mest muligt ud af kurset og bliver bedst klædt på, når du skal have dine egne kunder.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG SOM DIN UNDERVISER?

  • DU er i centrum. Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet!
  • Jeg deler alle mine egne tips og tricks, dos and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed.       
  • Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig.      
  • Jeg har taget flere kurser i ind – og udlandet, hvor jeg er opdateret på alle de nyeste trends, teknikker og uddannelser.
  • Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inklusive i prisen.
  • Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt for dig som muligt; du skal blot møde op.
  • Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billeder samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har os altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning.·        
  • Jeg har en enormt stor passion for faget, og elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse, dette skinner tydeligt igennem i undervisningen.
  • Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset.
  • Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage samt weekender.

  • Du modtager et startkit til en værdi af over 2500 ,- på din kursusdag, hvor du har produkter nok til de første 20-25 behandlinger.

DU SKAL GENNEM 10 MODULER FØR, AT DU KAN KALDE DIG CERTIFICERET VIPPETEKNIKER

 1. Hvad er Eyelash Extensions?
  Hvor stammer Eyelash Extenions fra, hvordan påsætter vi dem, fordele og ulemper
 2. Hvordan foregår produceren?
  Hvad skal du være opmærksom på når kunden ligger på din briks, trin for trin vejledning.
 3. Forskellige slags Eyelash Extensions
  Single lashes – hvad er de forskellige vipper lavet af og hvilke er bedst til hvilke kunder
 4. Hvad skal du være opmærksom på, i forhold til holdbarheden
  Årsager til at Eyelash Extensions holder bedre nogle gange end andre. Hvad skal du gøre dine kunder opmærksom på.
 5. Øjensygdomme og allergi
  Forskellige former for øjensygdomme, rødme, irritation og allergisk reaktion
 6. Hudtyper
  Hvordan kundens hudtype kan påvirke Eyelash Extensions
 7. Opfyldninger og aftagning af Eyelash Extensions
  Hvordan opfylder du en kundes Eyelash Extensions, og aftager dem helt hvis nødvendigt
 8. Produktlære
  Her lærer du alt om produkter til Eyelash Extensions
 9. Styling
  Hvordan skal du style Eyelash Extensions til den enkelte kunde, så kunden får det bedste resultat
 10. Markedsføring, starttilbud, ekstra behandlinger m.m.
  Her lærer du hvordan du tager gode billeder,  og laver flotte billeder med tekst. Derudover kommer vi kort ind på, hvordan du kan optimere din indtjening med ekstra små behandlinger.

SINGLE LASH BASIC KURSUS / 7499 ,- 

Du får et fuld startkit til en værdi af 2500 ,-, hvor du har til dine første 15-20 kunder, fuld forplejning alle dage, jeg sørger for modeller samt certifikat efter endt eksamen. 

Tidspunkter kan variere alt efter dagen. 

Dag 1

09.00 – 09.30 Morgenmad.

09.30 – 12.30 Teori.

12.30 – 13.00 Frokostpause.

13.00 – 15.00 Øve afrensning af vipper, korrekt optapening, øve med pincetter mm. 

 

Dag 2

09.00 – 09.30 Morgenmad.

09.30 – 10.00 Opsummering fra dagen før.

10.00 – 10.30 Model 1 kommer – visning af korrekt afrensning af vipper, optapening, visning af eyedesign mm. 

10.30 – 14.30 Model 2, og her får I lov til at gå i gang med jeres model hver. 

14.30 – 15.00 Afslutning af modeller, billeder af første sæt vipper, opsummering af dag og afslutning. 

 

Dag 3

Dag 3 er din eksamens dag. Denne dag finder vi løbende, efter du har sendt billeder til din underviser undervejs, og du dermed har fået accept for at du er klar til din eksamen.

Vi starter med en teoritest som du har 45 min til at tage. Derefter har du 2,5 time til at lave et nyt sæt Eyelash Extensions på din model. Her vurderes dit arbejde ud fra styling, påsætning, isolering m.m som du får info omkring på kursets dag 2.

Hvis du ønsker det, er du velkommen til at medbringe din egen model, ellers kan vi sagtens finde en, bare gør os opmærksom på dette.

Til sidst modtager du dit certifikat og kan dermed kalde dig for certificeret vippeteknikker.

Ønsker du at blive din egen chef?

Så tilbyder jeg forskellige kurser inden for vipper og bryn. Du bliver klædt godt på til at stå på egne ben allerede fra første dag!