VIL DU UDVIDE DIT MENUKORT I DIN BIKS?

Ønsker du at tilbyde dine kunder noget mere inden for vippe-verden, og ønsker du at blive endnu bedre til det, som du kan i forvejen? Så er volume-kurset noget, som du kan bygge videre med. Der er endnu mere nørderi og du udvikler dig som vippetekniker – også inden for single lashes. 

Russian volume er blevet et kæmpe hit – og ofte vil vores single lash kunder gerne have mere – det kan man give dem med volume lashes! Det er en svær teknik, som skal øves – men den er vanedannende, når du først fanger det! 

Jeg klæder dig godt på med en masse teori, teknikker samt tips og tricks til at højne dine skills endnu mere – og give dig mulighed for at tjene endnu flere penge i din lille biks! 

Jeg har valgt at lave kurset i to dages undervisning frem for én dag – dette giver mig muligheden for at klæde dig bedst muligt på. 

For at kunne deltage på volume kurset kræver det at du er certificeret vippetekniker (det kan være fra os – eller anden underviser), og har min. 6 måneders erfaring i Single Lash Extensions. 

 

Med Volume Lash Extensions har du mulighed for at tilbyde dine flere behandlinger – og udvikle dig. 

Du har mulighed for at lave dine egne faner i hånden, direkte hos kunden, i stedet for at købe “pre-made” fans eller YY-lashes for at skabe mere fylde og lave de populære Hybrid Lash Extensions, som er blevet et kæmpe hit på det seneste. 

Jeg lærer dig de bedste teknikker til at skabe fanerne, tage dem op og påsætte dem. Du lærer mere teknik og får lov til at fordybe dig – og nørde endnu mere end, hvad du måske lærte på dit Single Lash kursus. 

Med Volume Lash Extensions har du mulighed for at skabe meget tæthed og det mere mørke/markante look, som mange kunder ønsker, men som man ikke kan opnå med de klassiske Single Lash Extensions.

Det er her, hvor du har mulighed for at differentier dig fra dine konkurrenter og lave en endnu større omsætning end tidligere. 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG SOM DIN UNDERVISER?

  • DU er i centrum. Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet!
  • Jeg deler alle mine egne tips og tricks, dos and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed.       
  • Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig.      
  • Jeg har flere kurser fra ind – og udlandet, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 
  • Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inklusive i prisen.
  • Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt for dig som muligt; du skal blot møde op.
  • Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billeder samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har os altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning.·        
  • Jeg har en enormt stor passion for faget, og elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse, dette skinner tydeligt igennem i undervisningen.
  • Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset.
  • Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage samt weekender.

 

  • Du modtager et startkit til en værdi af over 1500 ,- på din kursusdag, hvor der er alt, hvad du skal bruge til at starte op med volume og til dine første mange kunder. 

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.


Tidspunkter kan variere:

Dag 1:

09.00 – 11.00 – Teori

11.00 -12.00 – Øvelse af faner, teknikker mm. 

12.00 – 12.30 – Pause (Jeg sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit egen – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 14.00 – Øvelse af faner, teknikker mm.

14.00 – 14.30 – Afslutning og certifikat udleveres


Dag 2: 

09.00 – 11.00 – Opsamling, teori og opsamling af tekniker. 

11.00 -12.00 – Model ankommer, mapping af øjne mm. 

12.00 – 12.30 – Pause (Jeg sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit egen – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 14.30 – Model + afslutning. 

14.30 – 15.00 – Afslutning og certifikat udleveres

 

STARTKIT 

 • Eyelash Extensions 0,07 i mix-pakker, 2 stk.
 • Lim, 1 stk. 
 • Pincetter, 2 stk. 
 • Patches, 2 pakker
 • Tape, 1 stk. 
 • Mascarabørster, 1 pakke
 • Vippeplade, 1 stk. 
 • Jadestone m. klister, 1 stk. 

VOLUME LASH KURSUS / 6000 ,-

 

To dages undervisning, hvor alt er inkluderet. Der medfølger et stort startkit, fuld forplejning begge dage, modeller samt certifikat. 

Prisen er inkl. moms. 

Ønsker du at blive din egen chef?

Så tilbyder jeg forskellige kurser inden for vipper og bryn. Du bliver klædt godt på til at stå på egne ben allerede fra første dag!