PERMANENT MAKEUP - EYELINER

EYELINER - PERMANENT MAKEUP

Eyeliner findes i mange forskellige typer. Det kan laves helt naturligt eller noget mere markant. Det er helt op til din smag og dine ønsker. Det er en behandling som klæder alle – uanset alder. Særligt vippefortætning er populær – både til de lidt yngre og den lidt ældre generation. En vippefortætning er den eyeliner, som man aldrig fortryder. Mange starter med en vippefortætning, hvor man altid kan bygge mere på – enten tykkelse, vinge eller en skygge.

En klassisk eyeliner – eller en eyeliner med skygge er til dig, som gerne vil have mere end det, som en vippefortætning giver. Dette kan erstatte din eyeliner, som du tegner op hver morgen. Det kan laves i flere intensiteter, og det kan laves præcist, som du ønsker det.

Ofte er mine kunder nervøse for om, hvor ondt behandlingen gør – og hvilken ubehag som det er forbundet med, da det er rundt om dine øjne: Behandlingen er hurtig og ofte forbundet uden ret meget ubehag. Jeg lægger bedøvelse på dine øjne inden behandlingen starter samt bedøvelse undervejs. Det kan ikke mærkes. Du vil have lukket øjne under hele behandlingen, og jeg er derfor slet ikke i nærheden af dine øjne. Ophelingen er nem og simpel, og den er heller ikke forbundet med ubehag. 

En eyeliner er ofte lavet med en hel sort farve for det pæneste resultat – særligt på sigt. Hvis vi laver en eyeliner med skygge, så kan det bygges op i flere nuancer, hvor vi kombinerer det sorte med en brunlig nuance. 

En vippefortætning forsvinder helt i løbet af 2-3 år, og derfor skal den vedligeholdes med colorboost hver 1-3 år. En bredere eyeliner samt skygge holder længere, og kræver ikke nær så ofte colorboost. En eyeliner, hvor vi arbejder på øjenlåget (og ikke længere vippefortætning) den holder i +10 år, og den er derfor mere permanent. 

Du må gerne farve dine vipper op til behandlingen samt få lavet lash lift. Du må ikke have eyelash extensions på til behandlingen, og de skal derfor være fjernet op til. 

PRIS

Vippefortætning, ny behandling / 2300 ,- 
Vippefortætning af øvre – og nedre, ny behandling / 2800 ,-
Vippefortætning, touch up (4-8 uger efter seneste behandling) / 1000 ,-
Vippefortætning, colorboost (3-12 mdr. efter seneste behandling) / 1200 ,-
Vippefortætning, colorboost (+ 1 år efter seneste behandling) / 1500 ,-  
 

Eyeliner, classic el. skygge, ny behandling / 3500 ,-
Eyeliner, touch up (4-8 uger efter seneste behandling) / 1200 ,-
Eyeliner, colorboost (3-12 mdr. efter seneste behandling) / 1500 ,-  
Eyeliner, colorboost (+1 år efter seneste behandling) / 2000 ,
Eyeliner, colorboost (+2 år efter seneste behandling) / 2500 ,-

*Efter tre år beregnes det som en ny behandling. 

Pakketilbud – to områder / 6000 ,- 
Full Make-Over – alle tre områder / 8500 ,-

Konsultation er gratis. Det kan foretages fysisk, hvor du møder op i klinikken, eller online. Dette kan bookes online i bookingsystemet. 

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.