LASH- OG BROW LIFT

LASH- OG BROW LIFT/STYLING

Vil du gerne undgå at skulle stå hver morgen med din vippebukker, og ødelægge dine egne naturvipper? Oplever du også, at dine bryn bare er nedadgående, stritter i forskellige retninger og ikke til at styre?

No worries – Lash – og Brow lift er den perfekte løsning herpå. 

Det kan også være, at du blot ønsker almindelig farve/retning af dine egne bryn – eller tilføre en langvarig farve med Hybrid Brows? Mulighederne er mange – og der findes forskellige måder at lave Brow Styling på. 

Et Lash Lift er et permanent vippebuk af dine naturvipper, som holder i op til 6-8 uger før, at man har behov for et nyt. Det vil syne at dine vipper er blevet længere og kraftigere, samt din mascara vil sidde spot-on i de næste mange uger. 

Med et Brow Lift har vi muligheden for at rette dine bryn ud, løfte dem opad og rette de krøllede/skæve hår ud. Det giver dig muligheden for at få et mere fyldigt, busket og slikket look alt efter, hvilke præferencer du har. 

Med Hybrid Brows har vi mulighed for at farve dine bryn, som får en holdbarhed op til 6-8 uger. Den første uges tid vil du også have en skygge bagved hårene, som giver et mere make-uppet look. Skyggen holder på huden i 6-10 dage, hvorefter det blot vil være farven på hårene, som er tilbage i de næste 6-8 uger. 

Air Brush Brows er en ny teknik, hvor man sprøjter farve på huden med en Air Brush maskine. Det giver en effekt, som hvis man har fået lavet Powderbrows. Dette er helt ideelt til dig, som ønsker at se om det permanente er noget for dig, da effekten er den samme samt formen. Vi kan lave helt skarpe kanter. Det kan kombineres med Brow Lift eller stå alene. 

PRISER / LASH LIFT

Lash Lift / 450 ,- 
Lash Lift m. farve af vipper / 500 ,- 
Lash Lift, venindetilbud / 800 ,- 
Lash Lift + farve/ret af bryn / 650 ,-
Lash – og brow lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,-
Farvning af vipper / 100 ,- 

PRISER / BROW LIFT + BROW STYLING

Brow Lift / 450 ,- 
Brow Lift m. farve/ret / 550 ,-
Brow Lift m. Air Brush Farve / 650 ,-
Brow Lift – og Lash Lift (m. farve/ret, hvis ønskes) / 800 ,-

Brow Styling m. Air Brush Farve / 400 ,- 
Brow Styling m. farve af hybrid farve / 500 ,- 
Ret/farve af bryn / 250 ,- 
Ret/farve af bryn + farve af vipper / 350 ,-

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.