EYELASH EXTENSIONS

EYELASH EXTENSIONS

Er du træt af at skulle din morgner på at bruge en mascara samt vippebukker?
Så er eyelash extensions helt sikkert noget for dig. 

 

Med eyelash extensions har vi muligheden for at give dig mere længde samt fylde uden, at du skal anvende mascara – og derfor sparer dette dig også tid hver morgen. Da der benyttes forskellige kurver til behandlingen vil du også automatisk føle, at dine øjne åbnes mere om og du ser mere frisk ud. Hvem vil ikke gerne det? 

 

Eyelash extensions er små syntetiske hår, som påsættes på dine egne naturlige vipper. De er som regel helt sorte fra rod til spids samt i forskellige længder, tykkelser og kurver. Alt dette tager vi en snak om, når du kommer på dagen. 

Man har 90-120 naturvipper på hvert øje – dette varierer fra person til person, og derved kan resultatet/tætheden ligeledes variere. 

 

Jeg laver både single lashes, hybrid lashes samt volume lashes. 

Eyelash Extensions er kunstige vipper, der bliver limet på ens egne naturlige vipper. Dette giver det mest naturlige resultat, fordi at vipperne følger de naturlige vippers hår. Det giver muligheden for at forlænge og give tykkere vipper, og derved fremhæve øjnene. Eyelash extensiosn limes på dine egne naturlige vipper. 

Limen påføres KUN på vipperne, og kommer ikke i kontakt med huden. Så derfor irriterer de ikke – og er fastgjort samt behagelige for dig at bære. Limen sidder på spidsen af den extensions, man limer på – og påsættes 1 mm. fra huden.

Single Lash Extensions er ét hår pr. egne naturlige vipper, dvs. 1:1. Det er den mest naturlige af de varianter, som der findes. 

Hybrid Lash Extensions er et mix mellem single lash extensions samt volume lash extensions, hvor man får det gode fra begge verdner: Det naturlige fra single lashes samt mere fylde fra volume. Dette er et godt mix til dig, som ønsker at der skal ske lidt mere. 

Volume Lash Extensions er til dig, som ønsker meget mere fylde fra start. Her har vi muligheden for at påsætte 2-5 hår pr. dine egne naturlige vipper – og derved skabe mere tæthed. 
Hos TRUELY får du en vippeshampoo med til at rense dem i, når du booker en tid til et nyt sæt. Denne er til at fjerne skidt og snavs, som man samler sammen i løbet af en dag. Det er vigtigt at man renser dem jævnligt for at holdbarheden forlænges mest muligt. 

Du skal undgå at bruge mascara på dine eyelash extensions. Du må ikke bruge en vippebukker på dine eyelash extensions samt du skal undgå at komme alt for mange olieholdige produkter ned på eyelash extenisons, eftersom at det over tid gør limen mør – og derved nedsættes holdbarheden. Vigtigst af alt: Du må ikke pille i dem, da det også ødelægger dine egne naturvipper. 

Det er vigtigt at du vedligeholder dine eyelash extensions med opfyldning cirka hver 3. uge for, at du undgår at skade dine egne naturvipper, eftersom at de vokser ud gradvist – og derfor kan vægten påvirke negativt samt man har en større tendens til at pille i vipperne. 

Du skal være opmærksom på, at vipperne ikke må udsat for dampbad/sauna i de første 24 timer efter behandlingen – både til et nyt sæt vipper eller en opfyldning.
Du må gerne gå i bad, træne mm. efter behandlingen.

Nej, ikke hvis du vælger din vippetekniker med omhu og følger de råd, du får med fra behandlingen samt undgår at pille i de påsatte vipper.

Jeg anbefaler en opfyldning cirka hver 3. uge for at vedligeholde dem. Det er dog individuelt – nogen kan gå to uger og andre kan gå fire uger før, at en opfyldning er nødvendigt. 

Vi mister de påsætte eyelash extensions grundet en naturlig udskiftning af vores vipper (præcist som vores hår på hovedet). Denne cyklus er omkring 45-60 dage, og vi taber mellem 1-5 hår dagligt. Så hvis du ikke vedligeholder dine vipper med opfyldninger, så vil der efter seks ugers tid ikke være ret mange tilbage. Dine egne vipper udskiftes hele tiden, og der kommer hele tiden nye til. 

Din egen cyklus kan påvirkes af hormonelle forandringer, stress eller andre faktorer – og du kan ligeledes forlænge din egen vippecyklus med en vippeserum. 

Du må gerne anvende serum sammen med dine påsatte vipper. Dette kommer dig kun tilgode med tiden. Jeg anbefaler altid RevitaLash, som du kan købe i klinikken.
Dette afhænger af dine ønsker – og hvad du eventuelt har prøvet tidligere. Du kan læse mere om de enkelte typer her på siden eller på onlinebooking. Hvis du fortsat er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Så skal jeg guide dig på bedst mulig måde. 

Kan jeg få vipper på selvom, at jeg ikke selv har naturvipper?

Nej, desværre ikke. Det kræver at du har vipper, som jeg kan påsætte eyelash extensions på, eftersom at de sidder fast derpå – og ikke på huden. 

Jeg bliver ofte kontaktet af folk, som er i et kemo-forløb – og dette er desværre ikke en mulighed før, at der kommer nye hår ud (og de er stærke nok til at kunne bære dette).

Hvad med allergi?

Man kan godt få en allergisk reaktion på eyelash extensions – eller rettere sagt; limen. Det er som regel bindemidler, cyanoacrylater, som man reagerer på – og dette er i alle lime til eyelash extensions. Hvis man først bliver allergisk – så kan man ikke få påsat vipper igen. Der findes ingen “allergi-venlige lime”, selvom nogle slår sig herpå 😉 

Man kan sagtens få en allergisk reaktion ret pludseligt, selvom at man har fået påsat vipper længe. Dette kan komme over natten. En allergisk reaktion har ingenting at gøre med vippeteknikeren, hygiejne eller arbejde – det er en reaktion kroppen får. Derfor er der heller ingen garanti på påsætningen hos TRUELY, hvis en allergisk reaktion opstår. Jeg tilbyder gerne at fjerne dem.  

Der er intet farligt ved en reaktion – dette er blot meget ubehageligt. Man hæver op i øjenomgivelserne, bliver rød og kløe. Man skal have fjernet de påsatte vipper så hurtigt, som det nu kan lade sig gøre – og herefter have en dialog med lægen omkring eventuel behandling af de allergiske symptomer. 

Du må ikke fjerne de påsatte vipper selv – det skal gøres professionelt, da du risikere at ødelægge dine naturvipper.

Snildt – de kan sagtens holde til en tur sydpå. 🙂 

Det kan være en god idé at rense vipperne godt efter en dag ved eventuel poolen med solcreme, klor, saltvand og lignende – men de kan godt holde til det. 

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.