KURSUS I SINGLE LASH EXTENSIONS

LÆR AT LAV SMUKKE VIPPER MED SINGLE LASH EXTENSIONS

Et basis-kursus i eyelash extensions – tre dage, hvor DU er i centrum under hele forløbet – bliv certificeret vippetektioner! 

Eyelash Extensions er blevet et stort hit indenfor de senere år. Ved at påføre en enkelt extension på en enkelt naturvippe, kan vi i dag skabe det look vi ønsker; hvad end du går efter et super naturligt look, eller et mere dramatisk look. Derfor er Eyelash Extensions for alle. For alle, der ønsker at vågne op hver morgen og ikke skulle bekymre sig om morgenrutinen med mascara der klumper og pletter. Og for alle som ønsker at få det maksimale ud af sine vipper, for et mere friskt og intenst udseende.

Eyelash Extensions er for kvinder i alle aldre.

Alle kan lære at lave Eyelash Extensions. Det kræver blot en rolig hånd og en god portion tålmodighed – og øvelse! 

Hvis du allerede har en etableret skønhedssalon og ønsker at udvide med ekstra behandlinger, er dette den perfekte løsning. Men det er også en rigtig god måde at starte for dig, som måske slet ikke er indenfor skønhedsbranchen endnu.

At lave Single Eyelash Extensions er et håndværk, der kræver tålmodighed at lære. Hos TRUELY går jeg meget op i sikkerhed, da vi har stor respekt for hvor følsomt et område vi arbejder med; kvinders vipper. Du vil derfor lære at lave smukke Eyelash Extensions, uden at gøre skade på dine kunders eksisterende vipper. Vi er til for at forskønne, også på sigt.

DU vil være i centrum hele dagen, og vores vippekurser adskiller sig fra resten af markedets, ved at være meget individuelle og personlige; der vil maksimum være to kursister pr. hold. På denne måde sikrer jeg, at du får mest muligt ud af kurset og bliver bedst klædt på, når du skal have dine egne kunder.

KURSER I 2024

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.

Hvis du ønsker at booke dit kursus online – med eller uden startkit, så kan du sende mig en mail på info@truely.dk eller kontakte mig på de sociale medier. Her får du tilsendt dit materiale pr. mail, hvorefter jeg sender dig et startkit til din adresse, hvis du har købt det med. Du består dit kursus og modtager et certifikat efter at du har sendt billeder af 2-3 modeller, hvor behandlingen er udført. 

 

Single lash extensions

KURSUS PROGRAM FOR FYSISK UNDERVISNING

Tidspunkter kan variere alt efter dagen. 

Dag 1

09.00 – 09.30 Morgenmad.

09.30 – 12.30 Teori.

12.30 – 13.00 Frokostpause.

13.00 – 15.00 Øve afrensning af vipper, korrekt optapening, øve med pincetter mm. 

 

Dag 2

09.00 – 09.30 Morgenmad.

09.30 – 10.00 Opsummering fra dagen før.

10.00 – 10.30 Model 1 kommer – visning af korrekt afrensning af vipper, optapening, visning af eyedesign mm. 

10.30 – 14.30 Model 2, og her får I lov til at gå i gang med jeres model hver. 

14.30 – 15.00 Afslutning af modeller, billeder af første sæt vipper, opsummering af dag og afslutning. 

 

Dag 3

Dag 3 er din eksamens dag. Denne dag finder vi løbende, efter du har sendt billeder til din underviser undervejs, og du dermed har fået accept for at du er klar til din eksamen.

Vi starter med en teoritest som du har 45 min til at tage. Derefter har du 2,5 time til at lave et nyt sæt Eyelash Extensions på din model. Her vurderes dit arbejde ud fra styling, påsætning, isolering m.m som du får info omkring på kursets dag 2.

Hvis du ønsker det, er du velkommen til at medbringe din egen model, ellers kan vi sagtens finde en, bare gør os opmærksom på dette.

Til sidst modtager du dit certifikat og kan dermed kalde dig for certificeret vippeteknikker.

PRISER / SINGLE LASH BASIS KURSUS

3 dages undervisning inkl. eksamensdag

Inkl. 
• Startpakke til en værdi af 2500,- med produkter til de første 15-20 kunder.
• Fuld forplejning
• Certifikat
• Modeller til rådighed

7499,-

inkl. moms.

KURSETS INDHOLD

DU SKAL GENNEM 10 MODULER FØR, AT DU KAN KALDE DIG CERTIFICERET VIPPETEKNIKER

 1. Hvad er Eyelash Extensions?
  Hvor stammer Eyelash Extenions fra, hvordan påsætter vi dem, fordele og ulemper
 2. Hvordan foregår produceren?
  Hvad skal du være opmærksom på når kunden ligger på din briks, trin for trin vejledning.
 3. Forskellige slags Eyelash Extensions
  Single lashes – hvad er de forskellige vipper lavet af og hvilke er bedst til hvilke kunder
 4. Hvad skal du være opmærksom på, i forhold til holdbarheden
  Årsager til at Eyelash Extensions holder bedre nogle gange end andre. Hvad skal du gøre dine kunder opmærksom på.
 5. Øjensygdomme og allergi
  Forskellige former for øjensygdomme, rødme, irritation og allergisk reaktion
 6. Hudtyper
  Hvordan kundens hudtype kan påvirke Eyelash Extensions
 7. Opfyldninger og aftagning af Eyelash Extensions
  Hvordan opfylder du en kundes Eyelash Extensions, og aftager dem helt hvis nødvendigt
 8. Produktlære
  Her lærer du alt om produkter til Eyelash Extensions
 9. Styling
  Hvordan skal du style Eyelash Extensions til den enkelte kunde, så kunden får det bedste resultat
 10. Markedsføring, starttilbud, ekstra behandlinger m.m.
  Her lærer du hvordan du tager gode billeder,  og laver flotte billeder med tekst. Derudover kommer vi kort ind på, hvordan du kan optimere din indtjening med ekstra små behandlinger.

MØD DIN UNDERVISER

EMMA BAUN

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop eyelash extensions, lash lift, samt bryn&brynstyling. Jeg har været selvstændig på fuld tid siden 2019, hvor jeg har levet af at lave vipper samt bryn. Jeg har i dag en fuld kalender samt ventelister på behandlinger. 

Jeg underviser nu for Lash Extend i kvalitetetsprodukterne fra det store internationale brand. Der er er, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – og efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. Du vil ligeledes få sparring til, hvordan du kan starte din egen forretning op, samt få do’s and don’ts med, baseret på mine egne erfaringer efter mange år i branchen. 

Emma Baun

Indehaver, Truely

DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG,
SOM DIN UNDERVISER

• DU er i centrum! Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet! 

• Jeg deler alle mine egne tips og tricks, do’s and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed. 

• Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig. 

• Jeg har flere kurser fra ind- og udland, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 

• Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inkluderet i prisen. 

• Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt  for dig som muligt; du skal blot møde op. 

• Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billede samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har mig altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning. 

• Jeg har en enormt stor passion for faget, og jeg elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse – dette skinner tydeligt igennem i undervisningen. 

• Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset. 

• Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage, samt weekender. 

• Du modtager et startkit til en værdi af over 2500 ,- på din kursusdag, hvor du har produkter nok til de første 20-25 behandlinger.

ANBEFALINGER

Emma er virkelig imødekommende og tager sig god tid til sine kunder. Går altid derfra med de flotteste vipper, som også har en super holdbarhed. 
Vil helt klart anbefale hende.

Nikoline J.

Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer.
Emma imødekommer ALLE spørgsmål.

Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨

Emma N. K. 

Jeg har taget flere kurser hos Emma. Hun er en super dygtig og kompetent underviser, som giver ud af al sin viden. Både som tekniker, og som selvstændig. Jeg har stadig fuld support, hvor Emma svarer på alle mine spørgsmål i tide og utide. Jeg er SÅ glad for at have startet min vippekarriere hos Emma. TAK FOR DIG.

Stinne M.

TRUELY AKADEMI

TILMELD DIG HER

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med praktisk information, betalingsoplysninger og din bekræftelse på tilmeldingen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.