KURSUS I VOLUME LASH EXTENSIONS

LÆR AT LAV SMUKKE VIPPER MED VOLUME LASH EXTENSIONS

Ønsker du at tilbyde dine kunder noget mere inden for vippe-verden, og ønsker du at blive endnu bedre til det, som du kan i forvejen? Så er volume-kurset noget, som du kan bygge videre med. Der er endnu mere nørderi og du udvikler dig som vippetekniker – også inden for single lashes. 

Russian volume er blevet et kæmpe hit – og ofte vil vores single lash kunder gerne have mere – det kan man give dem med volume lashes! Det er en svær teknik, som skal øves – men den er vanedannende, når du først fanger det! 

Jeg klæder dig godt på med en masse teori, teknikker samt tips og tricks til at højne dine skills endnu mere – og give dig mulighed for at tjene endnu flere penge i din lille biks! 

Jeg har valgt at lave kurset i to dages undervisning frem for én dag – dette giver mig muligheden for at klæde dig bedst muligt på. 

For at kunne deltage på volume kurset kræver det at du er certificeret vippetekniker (det kan være fra os – eller anden underviser), og har min. 6 måneders erfaring i Single Lash Extensions. 

Med Volume Lash Extensions har du mulighed for at tilbyde dine flere behandlinger – og udvikle dig. 

Du har mulighed for at lave dine egne faner i hånden, direkte hos kunden, i stedet for at købe “pre-made” fans eller YY-lashes for at skabe mere fylde og lave de populære Hybrid Lash Extensions, som er blevet et kæmpe hit på det seneste. 

Jeg lærer dig de bedste teknikker til at skabe fanerne, tage dem op og påsætte dem. Du lærer mere teknik og får lov til at fordybe dig – og nørde endnu mere end, hvad du måske lærte på dit Single Lash kursus. 

Med Volume Lash Extensions har du mulighed for at skabe meget tæthed og det mere mørke/markante look, som mange kunder ønsker, men som man ikke kan opnå med de klassiske Single Lash Extensions.

Det er her, hvor du har mulighed for at differentier dig fra dine konkurrenter og lave en endnu større omsætning end tidligere. 

KURSER I 2024

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.

KURSUS PROGRAM FOR FYSISK UNDERVISNING

Dag 1:

09.00 – 11.00 – Teori

11.00 -12.00 – Øvelse af faner, teknikker mm. 

12.00 – 12.30 – Pause (Jeg sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit egen – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 14.00 – Øvelse af faner, teknikker mm.

14.00 – 14.30 – Afslutning og certifikat udleveres

Dag 2: 

09.00 – 11.00 – Opsamling, teori og opsamling af tekniker. 

11.00 -12.00 – Model ankommer, mapping af øjne mm. 

12.00 – 12.30 – Pause (Jeg sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit egen – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 14.30 – Model + afslutning. 

14.30 – 15.00 – Afslutning og certifikat udleveres

Tidspunkter kan variere

PRISER / KURSUS I VOLUME LASH EXTENSIONS

2 dages undervisning

Inkl. 
• Startpakke med alt hvad du skal bruge til Volume Lash Extensions.
• Fuld forplejning
• Certifikat
• 2 modeller til rådighed

6000,-

inkl. moms.

DIT STARTKIT INDEHOLDER:

• Eyelash Extensions 0,07 i mix-pakker, 2 stk.
• Lim, 1 stk. 
• Pincetter, 2 stk. 
• Patches, 2 pakker
Tape, 1 stk. 
• Mascarabørster, 1 pakke
• Vippeplade, 1 stk. 
• Jadestone m. klister, 1 stk. 

MØD DIN UNDERVISER

EMMA BAUN

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop eyelash extensions, lash lift, samt bryn&brynstyling. Jeg har været selvstændig på fuld tid siden 2019, hvor jeg har levet af at lave vipper samt bryn. Jeg har i dag en fuld kalender samt ventelister på behandlinger. 

Jeg underviser nu for Lash Extend i kvalitetetsprodukterne fra det store internationale brand. Der er er, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – og efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. Du vil ligeledes få sparring til, hvordan du kan starte din egen forretning op, samt få do’s and don’ts med, baseret på mine egne erfaringer efter mange år i branchen. 

Emma Baun

Indehaver, Truely

DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG,
SOM DIN UNDERVISER

• DU er i centrum! Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet! 

• Jeg deler alle mine egne tips og tricks, do’s and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed. 

• Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig. 

• Jeg har flere kurser fra ind- og udland, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 

• Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inkluderet i prisen. 

• Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt  for dig som muligt; du skal blot møde op. 

• Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billede samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har mig altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning. 

• Jeg har en enormt stor passion for faget, og jeg elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse – dette skinner tydeligt igennem i undervisningen. 

• Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset. 

• Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage, samt weekender. 

• Du modtager et startkit til en værdi af over 1500 ,- på din kursusdag, hvor der er alt, hvad du skal bruge til at starte op med volume og til dine første mange kunder. 

ANBEFALINGER

Emma er virkelig imødekommende og tager sig god tid til sine kunder. Går altid derfra med de flotteste vipper, som også har en super holdbarhed. 
Vil helt klart anbefale hende.

Nikoline

Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer.
Emma imødekommer ALLE spørgsmål.

Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨

Emma N. K·

Jeg har taget flere kurser hos Emma. Hun er en super dygtig og kompetent underviser, som giver ud af al sin viden. Både som tekniker, og som selvstændig. Jeg har stadig fuld support, hvor Emma svarer på alle mine spørgsmål i tide og utide. Jeg er SÅ glad for at have startet min vippekarriere hos Emma. TAK FOR DIG.

Stinne M.

TRUELY AKADEMI

TILMELD DIG HER

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med praktisk information, betalingsoplysninger og din bekræftelse på tilmeldingen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.