INFORMATIONER KOMMER SNAREST!

PRISER

MEDICINSK PIGMENTERING

MEDICINSK PIGMENTERING

Medicinsk pigmentering dækker over flere behandlinger. Det primære er behandling af ar og strækmærker. 

Hos TRUELY behandler jeg ar og strækmærker. Det er både med blæk og uden blæk, altså inkless pigmentering. Med medicinsk pigmentering kan du kamuflere arrene med blæk, hvor man tatoverer hudfarvet pigment i arret. Man blander den farve, som passer til lige netop din hudnuance. Det er en behandling, som kræver nogle gange men det holder i 5-10 år før, at du skal have endnu en behandling. Du kan behandle de fleste ar og strækmærker med kamuflering. Arrene skal være mere end et år gamle, og de skal være hvide. Herved sikrer vi os at helingen af arrene er færdig, og at vævet er klar til at blive behandlet. 

Med inkless pigmentering bruger jeg en potent serum, som der kommes i huden med nåle, ligesom ved en tatovering el. permanent make up. Det er ideelt til strækmærker eller forbedring af udseendet på arrene. Med inkless pigmentering har vi mulighed for at forbedre udseendet og strukturen på strækmærker og ar. Man kan ikke få ar/strækmærker til at forsvinde, men man kan få dem til at syne mindre, mindre tydelige og forbedre hele strukturen/overfladen. Det kan være en behandling, som står alene – eller forberedelse inden kamuflering af et ar. Dette kommer an på det enkelte tilfælde. Inkless pigmentering er en behandling, som holder for altid i de områder, som vi behandler. Det kræver 2-4 behandlinger af et område før, at man kan se det fulde resultat af behandlingerne. Strækmærker og ar skal være mere end et år gamle, og de skal være hvide.

Alle områder kan behandles – store som små. Det er dog ikke alle ar, som kan behandles – og derfor vil medicinsk pigmentering kræve konsultation inden booking af tid. Dette kan gøres fysik eller online. Du finder booking af tid til konsultation på mit bookingsystem. Konsultation er gratis. 

Man anvender gerne bedøvelse på områderne inden behandlingen, og det er derfor ikke forbundet med ubehag. Helingsprocessen er 6-8 uger før, at man kan sige at det er fuldt helet – og man eventuelt kan behandle området igen. Det kan laves på hele kroppen.

 

PRIS

Medicinsk Micro Needling, Ink Less tatovering, lille område / 1000 ,- 
Medicinsk Micro Needling, Ink Less tatovering, mellem område / 2500 ,- 
Medicinsk Micro Needling, Ink Less tatovering, stort område / 4000 ,-
Medicinsk Micro Needling, Ink Less tatovering, større område / 5000 ,- 
Priserne er pr. gang. 

Kamuflering af ar kommer i løbet af sommeren. 

medicinsk pigmentering inkless

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.