PERMANENT MAKEUP - BRYN

POWDERBROWS - PERMANENT MAKEUP

Powderbrows, ombré-brows, soft satinbrows – kært barn har mange navne. 

Behandlingen giver dig muligheden for at få et helt nyt, og naturligt bryn at se på – uanset om du har mange hår selv eller om du har få. Det giver dig også muligheden for at få et helt nyt bryn, hvis du har asymmetriske bryn, tynde bryn eller manglende form. Mulighederne er mange. 

Powderbrows er et “skygge-bryn”, det vil sige at man laver en skygge bagved dine hår. Det er en behandling, som passer til alle – både hudtyper og aldre. Vi snakker om dine ønsker og behov, jeg sørger for at du visuelt kan se det for dig og du godkender form + farve inden at vi påbegynder behandlingen. Powderbrows er ligeledes den behandling af permanent make up til bryn, som giver det pæneste resultat på sigt – og det er noget, som du i flere år kan blive ved med at få lavet et colorboost. 

Powderbrows laves med en maskine, og herved sikrer vi os ligeledes at det er i det korrekte hudlag, så det er blot semi-permanent – altså; at farven aftager henover tid. Hvis du ikke ønsker at bevare dine bryn, så er det ude af huden efter 3-4 år, hvis man blot lader dem være. Farven udvikler sig heller ikke grå, blå eller grøn – dine bryn bevarer den farve, som vi kommer i til at starte med – den bliver blot lysere med tiden. 

Ved første behandling laver vi formen, finder farven mm., hvorefter det kræver et touch up efter 4-8 uger efter første behandling. Touch up er obligatorisk før, at dit resultat kan betegnes som færdig. Under ophelingen af første behandling vil du opleve at farven falmer en del – faktisk 40/60% af den farve, som du ser, når du går ud af døren. Der kan ligeledes være nogle steder, hvor brynet mangler mere pigmentering eller nogle smårettelser. Alt dette laves til touch up. Enkelte kunder oplever at det kræver mere end ét touch up – dette afhænger af din hudtype, din livsstil, aftercare mm. men i langt de fleste tilfælde vil du ikke skulle have mere end ét touch up – og du kan derfor se det færdige resultat efter ophelingen herefter. 

 

Man skal vedligeholde brynene med et colorboost. Det plejer at være mellem 1-2 år. Dette handler igen om din hudtype, din livsstil mm. og hvor længe du ønsker, at der skal gå mellem hver colorboost. Dette er oftest også et spørgsmål om, hvor mørke/markante bryn, du ønsker. 

PRIS

Powderbrows, ny behandling / 3500 ,-
Powderbrows, touch up (4-8 uger efter første behandling) / 1200 ,-
Powderbrows, colorboost (3-12 mdr. efter seneste behandling) / 1500 ,-
Powderbrows, colorboost (+1 år efter seneste behandling) / 2000 ,-
Powderbrows, colorboost (+2 år efter seneste behandling) / 2500 ,- 

Konsultation er gratis. Den kan foretages fysisk, hvor du møder op i klinikken, eller online. Dette kan bookes i bookingsystemet. 

Ny behandling af Powderbrows + Lip Blush / 6000 ,-
Ny behandling af alle tre områder / 8000 ,-

 

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.