PERMANENT MAKEUP - LIP BLUSH

LIP BLUSH - PERMANENT MAKEUP

Lip Blush er blevet en super populær behandling – ikke kun hos mig, men rundt om i hele verden. Man har fundet ud af at det ikke nødvendigvis behøver at være “unaturligt” eller at man skal vælge knald på farverne. Mange vælger at få lavet Lip Blush for at få noget af sit manglende pigment tilbage til læben, for at skabe mere definering af læben eller for at give et frisk pust til farven. Det er hele læben, som farves ved Lip Blush. 

Lip Blush er for alle aldre, da man med alderen mister pigment i læben. Dette kan vi genskabe med et Lip Blush for at dine læber ser ud af mere – de syner større og mere fyldige. Vi arbejder KUN på læberne – og derfor skal du heller ikke være bange for at du ender op med en “lipliner-kant” eller et unaturligt resultat. Vi kan kun genskabe det læbe, som du selv har. Det er derfor kun farve, som laves på læberne – og ikke en forstørrende behandling med filler. 

Lige efter behandlingen vil man opleve at læberne hæver en smule. Dette falder efter en time eller to. Farven vil ligeledes være noget mørkere og mere markant end, hvad den bliver efter ophelingen. Du skal regne med at farven aftager 40/60% efter første behandling. Jeg plejer at anbefale at vi starter naturligt ud med farven, hvor vi altid kan komme mere farve i læberne til dit touch up. 90-95% af alle ønsker mere farve, når de kommer til touch up, da man som regel bliver mere modig og man finder ud af, hvor naturligt og pænt det bliver. 

Det vil ophele som en semi-sheer farve. Det vil aldrig kunne blive en knaldrød læbestift-farve (bare rolig). Du kan stadig se modermærker eller lign. gennem farven. Hvor markant læberne skal se ud, dette afhænger af dit farvevalg. Jo mere farve = jo mere markant bliver det. Dog vil du altid kunne dække farven med en læbestift, hvis du en dag har behov for lidt mere. 

Colorboost/vedligeholdelse af farve vil være efter 1-3 år. Farven vil falme på en helt naturlig måde, hvor den langsomt bliver lysere og aftagende. Jo kraftigere farve, jo længere tid kan der gå mellem colorboost.

PRIS

Lip blush, ny behandling / 3500 ,-
Lip blush, touch up (4-8 uger efter seneste behandling) / 1200 ,-
Lip blush, colorboost (3-12 mdr. efter seneste behandling) / 1500 ,-
Lip blush, colorboost (+1 år efter seneste behandling) / 2000 ,-
Lip blush, colorboost (+2 år efter seneste behandling) / 2500 ,-

Konsultation er gratis. Det kan foretages fysisk, hvor du møder op i klinikken eller online. Dette kan bookes i bookingsystemet. 

Ny behandling af Powderbrows + Lip Blush / 6000 ,-
Ny behandling af alle tre områder / 8000 ,-

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.