VIL DU VÆRE DIN EGEN CHEF?
HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG SOM DIN UNDERVISER?

Lash – og Brow Lift er blevet to behandlinger, som er blevet super populære de seneste år, og det er nogle behandlinger, som er perfekte til at supplere for yderligere omsætning i din forretning samt udfylde dine huller i kalenderen med. 

Det er behandlinger som passer til alle slags kunder – og det er behandlinger, som du hurtigt kan lære og tilbyde dine kunder lige direkte efter endt kursus. 

 

Lash Lift er en nem, hurtig behandling med en god omsætning. Den passer til alle vipper – både korte og lange, og de alle vil få en “wauw-effekt”! Jeg viser dig, hvordan du kan farve øvre – og nedre vipper sammen med dit Lash Lift. 

 

Du lærer ligeledes brow styling sammen med dit brow lift kursus. Her lærer du at lave “mapping” af bryn med opmåling/optegning af det perfekte bryn med den helt rigtige symmetri. Du lærer at bruge hybrid-farver, som er det samme som Henna Brows, som man tidligere har tilbudt. 


Hybrid-farver sætter sig på huden i op til 7 dage samt op til otte uger på hårene efter endt behandling. Det giver det sidste “wauw-effekt” til dine behandlinger + dine kunder får et holdbart produkt. Vi gennemgår også voks af bryn samt brugen af pincetten. 

 

Du er klædt på til at tage dine første kunder ind med det samme – og du kan tilbyde behandlingerne til fuld pris med det samme. Du får et start-kit, hvor det hele er i, som du skal bruge til dine behandlinger. Der er til cirka 20-25 behandlinger i hvert start-kit til både lash – og brow lift. 


Jeg sørger ligeledes for alt forplejning, modeller samt certifikat for hele dagen. 

Vi gennemgår alt teori omkring vipper samt bryn på dagen for kursus. Vi har tre modeller inde, hvor jeg laver en demo på den første – og så kaster jeg dig ud i de to sidste modeller. Du modtager derfor allerede dit certifikat efter blot en enkelt dags undervisning.

 

Du lærer alt teori, som der er hver at vide omkring øjne, vipper samt bryn. Dette indebærer også anatomi, sygdomme, forbehold mm., så du er godt klædt på til alle slags kunder. Du lærer, hvordan du laver det perfekte Lash Lift gang-på-gang samt, hvordan du skal rette og style bryn uanset om din kunde har mange hår eller få hår. Vi har også fokus på, hvordan du skal bygge dit kundegrundlag op samt hvordan du bruger de Sociale Medier til at få flere kunder samt vist dit arbejde frem. 

    • DU er i centrum. Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet!
    • Jeg deler alle mine egne tips og tricks, dos and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed.       
    • Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig.      
    • Jeg har flere kurser fra ind – og udlandet, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 
    • Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inklusive i prisen.
    • Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt for dig som muligt; du skal blot møde op.
    • Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billeder samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har os altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning.·        
    • Jeg har en enormt stor passion for faget, og elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse, dette skinner tydeligt igennem i undervisningen.
    • Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset.
    • Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage samt weekender.

    • Du modtager et startkit til en værdi af over 1500 ,- på din kursusdag for hver af behandlingerne, hvor du har produkter nok til de første 20-25 behandlinger.

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.

 

 

KURSUS-PROGRAM: 

09.00 – 10.00 – Teori

10.00 -11.00 – Demo på model (her vil jeg lave et Lash – og/eller Brow Lift på en model, du er velkommen til at tage billeder og filme undervejs)

11.00 – 12.00 – Øve på model 1 (Vi sørger for alle modeller der skal bruges i løbet af dagen)

12.00 – 12.30 – Pause (Vi sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit eget/eller har bestemte ønkser/hensyn – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 13.30 – Øve på model 2

13.30 – 14.00 – Afslutning og certifikat udleveres

 

*Tidspunkterne kan variere alt efter kursus, erfaring mm. 

LASH LIFT KURSUS / 4500 ,- 

BROW LIFT KURSUS INKL. BROW STYLING / 5500 ,- 

LASH – OG BROW LIFT KURSUS / 7000 ,- 


Inkl. stort startkit, fuld forplejning, alle modeller samt certifikat. 

Priserne er inkl. moms. 

Ønsker du at blive din egen chef?

Så tilbyder jeg forskellige kurser inden for vipper og bryn. Du bliver klædt godt på til at stå på egne ben allerede fra første dag!