Lash - og Brow Lift Kursus

Lash – og Brow Lift er blevet to behandlinger, som er blevet super populære de seneste år, og det er nogle behandlinger, som er perfekte til at supplere for yderligere omsætning i din forretning samt udfylde dine huller i kalenderen med. 

Det er behandlinger som passer til alle slags kunder – og det er behandlinger, som du hurtigt kan lære og tilbyde dine kunder lige direkte efter endt kursus. 

Som noget nyt, så lærer du ligeledes brow styling sammen med dit brow lift kursus. Her lærer du at lave “mapping” af bryn med opmåling/optegning af det perfekte bryn med den helt rigtige symmetri. Du lærer ligeledes at bruge hybrid-farver, som er det samme som Henna Brows, som man tidligere har tilbudt. Hybrid-farver sætter sig på huden i op til 7 dage samt op til otte uger på hårene efter endt behandling. Det giver det sidste “wauw-effekt” til dine behandlinger + dine kunder får et holdbart produkt. Vi gennemgår også voks af bryn samt brugen af pincetten. 

Du er klædt på til at tage dine første kunder ind med det samme – og du kan tilbyde behandlingen til fuld pris med det samme. Du får et start-kit, hvor det hele er i, som du skal bruge til dine behandlinger. Der er til cirka 25 behandlinger i hvert start-kit. Jeg sørger ligeledes for alt forplejning, modeller samt certifikat. 

Vi gennemgår alt teori omkring vipper samt bryn på dagen for kursus. Vi har tre modeller inde, hvor jeg laver en demo på den første – og så kaster jeg dig ud i de to sidste modeller. 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?
 • DU er i centrum. Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at blive dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet!
 • Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inklusive i prisen.
 • Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt for dig som muligt; du skal blot møde op.
 • Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billeder samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har os altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning.
 • Jeg har en enormt stor passion for faget, og elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse, dette skinner tydeligt igennem i undervisningen.
 • Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset.
 • Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage samt weekender.
 • Du modtager et startkit til en værdi af over 1200 ,- på din kursusdag for hver af behandlingerne.
LASH LIFT KURSUS / 4500 ,- 

Inklusiv stort startkit, alt forplejning på dagen samt certifikat. 

BROW LIFT KURSUS M. BROW STYLING / 5500 ,- 

Inklusiv stort startkit, alt forplejning på dagen samt certifikat. 

LASH – OG BROW LIFT KURSUS / 6500 ,- 

Inklusiv stort startkit, alt forplejning på dagen samt certifikat. 

Lash Lift Truely Thisted
Lash lift hos truely I Thisted
lash-lift-truely-thisted
PRAKTISK INFORMATION

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Klik hernede under for at finde mere information omkring kursuskalender, kursusprogram samt startkit. 

 

KURSUSKALENDER 2024
– LASH – OG BROW LIFT KURSUS

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked. 

Mail; info@truely.dk el. Instagram / Facebook.

 

Tidspunkter kan variere alt efter dage, tjek kursuskalender

09.00 – 10.00 – Teori

10.00 -11.00 – Demo på model (her vil din underviser lave et Lash – og/eller Brow Lift på en model, du er velkommen til at tage billeder og filme undervejs)

11.00 – 12.00 – Øve på model 1 (Vi sørger for alle modeller der skal bruges i løbet af dagen)

12.00 – 12.30 – Pause (Vi sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit egen – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 13.30 – Øve på model 2

13.30 – 14.00 – Afslutning og certifikat udleveres

lash lift kit startpakke

STARTPAKKEN INDEHOLDER: 

 • LLX FAST SET NR.1 – SACHETS
 • LLX FAST SET NR.2 – SACHETS
 • LLX FAST SET NR.3 – SACHETS
 • LLX LASH LIFTING BONDING
 • LASH LIFTING TOOL
 • LASH LIFTING TOOL 2.0
 • GEL PADS
 • LLX SILICONE PADS – MIX SET S / M / L

Samlet værdi 1200 ,-