KURSUS I LASH- OG BROW LIFT

LÆR AT LAV ET SMUKT LASH- OG BROW LIFT

Lash – og Brow Lift er blevet to behandlinger, som er blevet super populære de seneste år, og det er nogle behandlinger, som er perfekte til at supplere for yderligere omsætning i din forretning samt udfylde dine huller i kalenderen med. 

Det er behandlinger som passer til alle slags kunder – og det er behandlinger, som du hurtigt kan lære og tilbyde dine kunder lige direkte efter endt kursus. 

 

Lash Lift er en nem, hurtig behandling med en god omsætning. Den passer til alle vipper – både korte og lange, og de alle vil få en “wauw-effekt”! Jeg viser dig, hvordan du kan farve øvre – og nedre vipper sammen med dit Lash Lift. 

 

Du lærer ligeledes brow styling sammen med dit brow lift kursus. Her lærer du at lave “mapping” af bryn med opmåling/optegning af det perfekte bryn med den helt rigtige symmetri. Du lærer at bruge hybrid-farver, som er det samme som Henna Brows, som man tidligere har tilbudt. 


Hybrid-farver sætter sig på huden i op til 7 dage samt op til otte uger på hårene efter endt behandling. Det giver det sidste “wauw-effekt” til dine behandlinger + dine kunder får et holdbart produkt. Vi gennemgår også voks af bryn samt brugen af pincetten. 

 

Du er klædt på til at tage dine første kunder ind med det samme – og du kan tilbyde behandlingerne til fuld pris med det samme. Du får et start-kit, hvor det hele er i, som du skal bruge til dine behandlinger. Der er til cirka 20-25 behandlinger i hvert start-kit til både lash – og brow lift. 


Jeg sørger ligeledes for alt forplejning, modeller samt certifikat for hele dagen. 

Vi gennemgår alt teori omkring vipper samt bryn på dagen for kursus. Vi har tre modeller inde, hvor jeg laver en demo på den første – og så kaster jeg dig ud i de to sidste modeller. Du modtager derfor allerede dit certifikat efter blot en enkelt dags undervisning.

 

Du lærer alt teori, som der er hver at vide omkring øjne, vipper samt bryn. Dette indebærer også anatomi, sygdomme, forbehold mm., så du er godt klædt på til alle slags kunder. Du lærer, hvordan du laver det perfekte Lash Lift gang-på-gang samt, hvordan du skal rette og style bryn uanset om din kunde har mange hår eller få hår. Vi har også fokus på, hvordan du skal bygge dit kundegrundlag op samt hvordan du bruger de Sociale Medier til at få flere kunder samt vist dit arbejde frem. 

KURSER I 2024

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.

KURSUS PROGRAM FOR FYSISK UNDERVISNING

KURSUS-PROGRAM: 

09.00 – 10.00 – Teori

10.00 -11.00 – Demo på model (her vil jeg lave et Lash – og/eller Brow Lift på en model, du er velkommen til at tage billeder og filme undervejs)

11.00 – 12.00 – Øve på model 1 (Vi sørger for alle modeller der skal bruges i løbet af dagen)

12.00 – 12.30 – Pause (Vi sørger for mad og drikkelse til hele dagen, ønsker du at medbringe dit eget/eller har bestemte ønkser/hensyn – send os da blot en besked om dette)

12.30 – 13.30 – Øve på model 2

13.30 – 14.00 – Afslutning og certifikat udleveres

*Tidspunkterne kan variere alt efter kursus, erfaring mm. 

PRISER / KURSUS I LASH- OG BROW LIFT

Inkl. stort startkit, fuld forplejning, alle modeller samt certifikat. 

LASH LIFT KURSUS 

4500,-

inkl. moms.

BROW LIFT KURSUS INKL. BROW STYLING 

5500,-

inkl. moms.

LASH – OG BROW LIFT KURSUS 

7000,-

inkl. moms.

MØD DIN UNDERVISER

EMMA BAUN

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop eyelash extensions, lash lift, samt bryn&brynstyling. Jeg har været selvstændig på fuld tid siden 2019, hvor jeg har levet af at lave vipper samt bryn. Jeg har i dag en fuld kalender samt ventelister på behandlinger. 

Jeg underviser nu for Lash Extend i kvalitetetsprodukterne fra det store internationale brand. Der er er, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – og efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. Du vil ligeledes få sparring til, hvordan du kan starte din egen forretning op, samt få do’s and don’ts med, baseret på mine egne erfaringer efter mange år i branchen. 

Emma Baun

Indehaver, Truely

DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG,
SOM DIN UNDERVISER

• DU er i centrum! Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet! 

• Jeg deler alle mine egne tips og tricks, do’s and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed. 

• Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig. 

• Jeg har flere kurser fra ind- og udland, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 

• Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inkluderet i prisen. 

• Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt  for dig som muligt; du skal blot møde op. 

• Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billede samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har mig altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning. 

• Jeg har en enormt stor passion for faget, og jeg elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse – dette skinner tydeligt igennem i undervisningen. 

• Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset. 

• Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage, samt weekender. 

• Du modtager et startkit til en værdi af 1500,- på din kursusdag til at starte behandlingen med det samme. Der er til dine første kunder på egen hånd med alt, hvad du skal bruge. 

ANBEFALINGER

Emma er virkelig imødekommende og tager sig god tid til sine kunder. Går altid derfra med de flotteste vipper, som også har en super holdbarhed. 
Vil helt klart anbefale hende.

Nikoline

Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer.
Emma imødekommer ALLE spørgsmål.

Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨

Emma N. K.

Jeg har taget flere kurser hos Emma. Hun er en super dygtig og kompetent underviser, som giver ud af al sin viden. Både som tekniker, og som selvstændig. Jeg har stadig fuld support, hvor Emma svarer på alle mine spørgsmål i tide og utide. Jeg er SÅ glad for at have startet min vippekarriere hos Emma. TAK FOR DIG.

Stinne M.

TRUELY AKADEMI

TILMELD DIG HER

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med praktisk information, betalingsoplysninger og din bekræftelse på tilmeldingen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.