KURSUS I AIR BRUSH BROWS

LÆR AT LAV SMUKKE BRYN MED AIR BRUSH BROWS TEKNIKKEN

Air Brush Brows har taget TikTok og Instagram med storm – og det er blevet det nyeste hit i branchen. Det er virkelig også smart, hvis jeg selv skal sige det. 

Med en Air Brush har vi mulighed for at skabe et naturligt farvet bryn med de helt perfekte ombré-effekter. Sammen med Air Brush bruger vi Hybrid Farver, som er det nyeste inden for “Henna Brows”. Med hybrid farve har vi mulighed for at skabe en skygge bagved hårene, som holder i 7-10 dage + brynhårene farves ligeledes, og dette holder i op til 6-8 uger. 

Jeg lærer dig teknikkerne med at bruge Air Brush. Jeg lærer dig også, hvordan du laver et brow mapping – altså den hurtige og præcise metode til at opmåle og tegne brynene op efter ansigtets linjer samt symmetri. Til sidst gennemgår vi, hvordan du kan vokse et bryn samtidig med behandlingen. 

Som noget nyt, så kan du få dit kursus online!  Her får du tilsendt dit startkit (hvis du ønsker dette) samt adgang til teori-materiale samt en video, hvor jeg gennemgår Air Brush teknikken på en model. Hvis du ønsker det, så booker vi en time ind i kalenderen, hvor vi tager et kald på FaceTime eller Teams, og så viser jeg dig teknikkerne samt gennemgår behandlingen step-by-step live, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål mm. Herefter laver du 2-3 modeller, som du sender billeder af. Består du; så sender jeg dig dit certifikat. Smart, ikke?

KURSER I 2024

Kurserne i 2024 bliver efter forespørgsel, så du er medbestemmende på datoer. Hvis du ønsker at booke et kursus, så må du meget gerne sende en mail eller kontakte mig på de sociale medier. Så finder vi en dato, som passer ind i dit program. Du må meget gerne sende ønskede datoer med i din besked.

Hvis du ønsker at booke dit kursus online – med eller uden startkit, så kan du sende mig en mail på info@truely.dk eller kontakte mig på de sociale medier. Her får du tilsendt dit materiale pr. mail, hvorefter jeg sender dig et startkit til din adresse, hvis du har købt det med. Du består dit kursus og modtager et certifikat efter at du har sendt billeder af 2-3 modeller, hvor behandlingen er udført. 

 

KURSUS PROGRAM FOR FYSISK UNDERVISNING

9-10: Teori + gennemgang af startpakken samt brugen af Air Brush

10-10.30: Demo-model, hvor jeg viser dig teknikken samt gennemgår step by step

10.30-11.30: Din første model

11.30-12: Pause 

12-13: Din anden model 

13-13.30: Opsamling og afslutning, hvor certifikatet overrækkes. 

PRISER / KURSUS I AIR BRUSH BROWS

1 dags undervisning

Inkl. 
• Startpakke med alt hvad du skal bruge til Air Brush Brows
• Fuld forplejning
• Certifikat
• 2 modeller til rådighed

Dette kursus findes også som online-undervisning med eller uden startkit. Dette indeholder også certifikat samt en times live-fremvisning af en model.
2900,-/1600,- inkl. moms

4000,-

inkl. moms.

MØD DIN UNDERVISER

EMMA BAUN

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop eyelash extensions, lash lift, samt bryn&brynstyling. Jeg har været selvstændig på fuld tid siden 2019, hvor jeg har levet af at lave vipper samt bryn. Jeg har i dag en fuld kalender samt ventelister på behandlinger. 

Jeg underviser nu for Lash Extend i kvalitetetsprodukterne fra det store internationale brand. Der er er, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – og efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. Du vil ligeledes få sparring til, hvordan du kan starte din egen forretning op, samt få do’s and don’ts med, baseret på mine egne erfaringer efter mange år i branchen. 

Emma Baun

Indehaver, Truely

DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG,
SOM DIN UNDERVISER

• DU er i centrum! Jeg har helt bevidst valgt, at der maksimalt er to kursister pr. hold. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og sikrer derfor at jeg hele tiden har mulighed for at hjælpe dig bedst muligt, og give dig den individuelle kvalitetsundervisning der skal til for at DU bliver dygtig. Her adskiller TRUELY-kurserne sig fra markedet! 

• Jeg deler alle mine egne tips og tricks, do’s and don’ts – både i forhold til behandlinger, kunder og dét at drive virksomhed. 

• Jeg har været selvstændig i +5 år, og derfor har jeg også mulighed for at give dig en masse sparring og hjælp på vejen, hvis du ønsker at blive selvstændig. 

• Jeg har flere kurser fra ind- og udland, hvor jeg er opdateret på alle nyeste trends, teknikker og uddannelser. 

• Jeg sørger for god forplejning alle dage i form af snacks, mad og drikkevarer. Dette er naturligvis inkluderet i prisen. 

• Jeg sørger for modeller til alle dage, for at gøre det så nemt  for dig som muligt; du skal blot møde op. 

• Du får fuld support undervejs, jeg garanterer altid at besvare dine billede samt spørgsmål indenfor 24 timer. Du har mig altså i ryggen under hele forløbet og kan trygt stole på opbakning og vejledning. 

• Jeg har en enormt stor passion for faget, og jeg elsker at se mine kursister udvikle sig og vokse – dette skinner tydeligt igennem i undervisningen. 

• Jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at skabe din forretning, og du får dermed forretningsvejledning ud over selve kurset. 

• Jeg holder kurserne efter forespørgsel – og derfor er du medbestemmende på datoerne ift. dine ønsker. Der tilbydes både i hverdage, samt weekender. 

• Du modtager et startkit til en værdi af 1500,- på din kursusdag til at starte behandlingen med det samme. Der er til dine første kunder på egen hånd med alt, hvad du skal bruge. 

ANBEFALINGER

Emma er virkelig imødekommende og tager sig god tid til sine kunder. Går altid derfra med de flotteste vipper, som også har en super holdbarhed. 
Vil helt klart anbefale hende.

Nikoline

Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer. 
Emma imødekommer ALLE spørgsmål.

Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨

Emma N. K.

Jeg har taget flere kurser hos Emma. Hun er en super dygtig og kompetent underviser, som giver ud af al sin viden. Både som tekniker, og som selvstændig. Jeg har stadig fuld support, hvor Emma svarer på alle mine spørgsmål i tide og utide. Jeg er SÅ glad for at have startet min vippekarriere hos Emma. TAK FOR DIG.

Stinne M. 

TRUELY AKADEMI

TILMELD DIG HER

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med praktisk information, betalingsoplysninger og din bekræftelse på tilmeldingen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.