ACADEMY - KURSER I EYELASH EXTENSIONS OG LASH LIFT

Ønsker du at blive din egen chef? Drømmer du om at blive selvstændig inden for skønhedsbranchen? Måske få det fedeste studiejob – eller mangler du blot en hobby?
Så vil eyelash extensions helt sikkert være noget for dig! 

Det er blevet et kæmpe hit de seneste år, og efterspørgslen er blevet stor – både til Single Lash Extensions og Volume Lash Extensions samt Lash Lift! Du vil blive en del af et stærkt og kompetent team, hvor vi alle kan spare og udveksle tips og tricks. Du vil få et af verdens mest kendte brands i ryggen, som sikrer dig kvalitet og seriøsitet hele vejen gennem.

Det kan også være, at du allerede er uddannet i forvejen – men muligvis ønsker at dygtiggøre dig og opdatere dine egne skills? Du ønsker måske at tilbyde dine kunder endnu mere – og her vil Volume Lash Extensions være det ideelle, hvis du i forvejen mestrer Single Lash-teknikken. Det kan også være, at du ønsker at tilbyde andet end blot Eyelash Extensions – og her er Lash Lift er super godt alternativ!

Læs mere herunder vores kurser ved at klikke på billederne – god fornøjelse! 

PRISER

Single Lash Extensions Basis Kursus / 8000 ,- 

To dages undervisning inkl. stor startpakke til min. 20 behandlinger, fuld forplejning begge dage, eksamensdag samt certifikat. 

Volume Lash Extensions Kursus / 8000 ,- 

To dages undervisning inkl. startpakke med alt, hvad du skal bruge til volume, fuld forplejning begge dage samt certifikat.

Lash Lift Kursus / 4000 ,- 

Én dags undervisning inkl. startpakke med alt, hvad du skal bruge til lash lift, fuld forplejning begge dage samt certifikat.

single eyelash extensions thisted
volume lashes
lash lift thisted
HVEM ER JEG?

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX, som jeg nu underviser for – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop Eyelash Extensions. Jeg har været selvstændig på fuld tid i tre år, hvor jeg har levet af at lave vipper. 

Jeg underviser nu for BY BRIX i kvalitetsprodukterne fra det store internationale brand, Lash eXtend, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – også efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. 

Jeg vil svare på spørgsmål inden for 24 timer i hverdagene – og du skal altid være velkommen til at sende mig billeder og videoer, som du vil få respons på.

KURSUSKALENDER 2022

Single Lash Extensions Basis Kursus

D. 20.8.2022 – fuldt booket
D. 10.9.2022 – fuldt booket
D. 8.10.2022 – fuldt booket
D. 12.11.2022 
D. 3.12.2022 

Volume Lash Extensions Kursus

D. 17.9.2022 – fuldt booket
D. 29.10.2022
D. 19.11.2022
D. 10.12.2022

Lash Lift Kursus

D. 6.11.2022
D. 26.11.2022
D. 18.12.2022

Passer overstående datoer ikke? Så er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre om andre datoer.