TRUELY AKADEMI

BLIV DIN EGEN CHEF

DRØMMER DU OM AT ÅBNE DIN EGEN KLINIK ELLER ØNSKER DU AT KUNNE TILBYDE FLERE BEHANDLINGER?

BLIV UDDANNET INDENFOR PROFESSIONELLE BEHANDLINGER TIL VIPPER OG BRYNM SP DU KAN STARTE DIN EGEN SKØNHEDSSALON ELLER TILBYDE DINE KUNDER FLERE PROFESSIONELLE SKØNHEDSBEHANDLINGER.

EYELASH EXTENSIONS

EYELASH EXTENSIONS

VIPPER OG BRYN

VIPPER OG BRYN

Bliv uddannet vippetekniker

Ønsker du at blive din egen chef?  Drømmer du om at blive selvstændig inden for skønhedsbranchen? Måske få det fedeste studiejob – eller mangler du blot en hobby? Så vil et af mine kurser, helt sikkert være noget for dig. 

Det er blevet et kæmpe hit de seneste år, og efterspørgslen er blevet stor – både til vippe-behandlinger og bryn-behandlinger. Der findes flere forskellige behandlinger, som du kan tilbyde, men de mest populære behandlinger er eyelash Extensions – både single lastes, samt volume lastes og lash- og brow lift. 

Det kan også være, at du allerede er uddannet i forvejen – men muligvis ønsker at dygtiggøre dig og opdatere dine egne skills? Du ønsker måske at tilbyde dine kunder endnu mede – og her vil volume lastes være det idéelle, hvis du i forvejen mestrer Single Lash-teknikken. Det kan også være, at du ønsker at tilbyde andet end blot eyelash Extensions – og her er lash eller brow lift et super godt alternativ! 

Læs mere om de forskellige kurser ovenfor. 

H3/overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MØD DIN UNDERVISER

EMMA BAUN

Min egen karriere inden for beauty branchen startede med mit første Single Lash Extensions kursus hos Amalie, fra BY BRIX – og siden hen har jeg taget en masse kurser for at blive endnu bedre til netop Eyelash Extensions, lash lift samt bryn/brynstyling. Jeg har været selvstændig på fuld tid siden 2019, hvor jeg har levet af at lave vipper samt bryn. Jeg har i dag en fuld kalender samt ventelister på behandlinger.  

Jeg underviser nu for Lash Extend i kvalitetsprodukterne fra det store internationale brand. Det er der, hvor alle produkterne i startkittet ligeledes er fra – og dem, som jeg selv anvender i klinikken. 

Du vil få fuld support efter endt kursus – også efter din eksamen, hvor du kan forvente sparring på alt fra dit håndværk til kundehåndtering og problematikker. Jeg er efterhånden ret sikker på, at jeg har været gennem samtlige ting siden, at min egen rejse startede. Du vil ligeledes få sparring til, hvordan du kan starte din egen forretning op samt få dos and don’ts med, baseret på mine egne erfaringer efter mange år i branchen.

Emma Baun

Indehaver, Truely

ANBEFALINGER

Emma er virkelig imødekommende og tager sig god tid til sine kunder. Går altid derfra med de flotteste vipper, som også har en super holdbarhed. 
Vil helt klart anbefale hende.

Nikoline

Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer. 
Emma imødekommer ALLE spørgsmål.

Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨

Emma N. K.

Jeg har taget flere kurser hos Emma. Hun er en super dygtig og kompetent underviser, som giver ud af al sin viden. Både som tekniker, og som selvstændig. Jeg har stadig fuld support, hvor Emma svarer på alle mine spørgsmål i tide og utide. Jeg er SÅ glad for at have startet min vippekarriere hos Emma. TAK FOR DIG.

Stinne M.

TRUELY AKADEMI

TILMELD DIG HER

Udfyld tilmeldingsformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med praktisk information, betalingsoplysninger og din bekræftelse på tilmeldingen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.