HYBRID EYELASH EXTENSIONS

HYBRID LASH EXTENSIONS

Her laver vi en blanding af single lashes samt volume lashes. Du får det gode fra begge verdner – du får det naturlige fra single lashes, hvor vi samtidig giver dig lidt mere fylde fra volume lashes. Hvis du har prøvet Single Lashes, men mangler lidt mere fylde; så ville dette være det perfekte valg. Det vil også være til dig, som tidligere har været vant til YY-lashes hos en anden behandler, da dette kommer tættest på dét resultat. 

Hybrid Lashes kan vi altid bruge til at bygge videre på. Det kan være til dig, som har Single Lash Extensions, men synes at du begynder at mangle fylde: Så kan du booke en opfyldning med Hybrid Lash Extensions til din næste opfyldning.

Du kan også altid bygge videre på dine Hybrid Lash Extensions, hvis du ønsker mere fylde – så kan du altid booke en Volume Lash opfyldning i stedet. Her får du fyldt vipperne op med udelukkende volume-faner uden, at du skal booke et nyt sæt. Så får du en “blød” overgang til fuld fylde. 

Jeg tilpasser vipperne til dine egne naturvipper, så du får det flotteste – og mest skånsomme resultat. 

Når du får lavet et nyt sæt vipper hos mig, så får du altid en renseskum med hjem, så du har de bedste forudsætninger for at passe på dine vipper – og pleje dem bedst muligt. Jeg vejleder dig i brugen samt aftercare inden at du går ud af døren med dine nye vipper. 

 

PRIS / HYBRID LASHES

Nyt sæt / 1000 ,-
Opfyldning / 500 ,-

TRUELY BEAUTY

BOOK DIN TID ONLINE IDAG

HVAD END DU DRØMMER OM AT FÅ LAVET PERMANENT MAKEUP, EYELASH EXTENSIONS ELLER ET ELEGANT LASH LIFT, SÅ KAN DU BOOKE DIN TID ONLINE. 
HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG, FIND MIG GERNE PÅ MINE SOCIALE MEDIER. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8-13
Tirsdag: 9-15
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 8-14
Lørdag: Efter aftale
*Åbningstiderne er vejledende.