[row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”577″ image_size=”medium” link=”https://truely.dk/product/rosalique-3-i-1-anti-roedme-creme-spf-50/” target=”_blank”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

ROSALIQUE CREME, 3-I-1 ANTI-RØDME

Hvad er det, at den lille tube, meget dyre, creme kan – og hvorfor er det et must-have i din daglige make-up rutine?

Vi vil forsøge at komme rundt om alle egenskaberne her i dette indlæg. Vi viser dig, hvor god den egentligt er. Vi kan ikke undvære den, overhovedet – og det kan du heller ikke… Når du lige får lov til at prøve den. 

Du kan finde Rosalique-cremen på shoppen lige her og børsten til påføring lige her

[/col] [/row] [section] [row style=”collapse” width=”full-width”] [col span=”4″] [ux_image id=”622″] [/col] [col span=”4″] [ux_image id=”621″] [/col] [col span=”4″] [ux_image id=”623″] [/col] [/row] [/section]

HVAD KAN DEN LILLE, GRØNNE ROSALIQUE CREME?

Rosalique er en 3-i-1 creme, som har en anti-rødme effekt til dig, som har en tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet, og ønsker at kamuflere rødmen for at få en mere jævn og ensartet hudtone med balance. Den kan anvendes af alle – selv dig, som slår ud af det mindste eller døjer med uren hud. (Tro mig: Jeg har selv haft akne, og jeg kan slet ikke bruge noget, som dækker alle porrerne til eller fedter for meget). Den er også velegnet til dig, som har sensitiv hud.

Den har en øjeblikkelig virkning og kamuflering af ansigtsrødme, den lindrer og beskytter. Den har fem aktive og plejende ingredienser til den sensitive hud og den har en langvarig beskyttelse mod ansigtsrødme. Den indeholder UVA/UVB solbeskyttelse med en SPF 50. Den er drøj i brug, og man skal ikke bruge ret meget til at dække områderne. Du kan sagtens erstatte din foundation med Rosalique, da dækkeevnen er god og giver hurtigt et ensartet resultat. Den er ikke fedtet eller føles som et ekstra lag på huden, tværtimod. Den er let at have på, og man mærker ikke et fedtet lag, som man kan opleve med foundation. 

Rosalique anvender en mikroindkapslings-teknologi med grønne mikrosfærer og ensartende pigmenter, der neutraliserer rødme og balancerer din hudtone med let dækning. Plejende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør giver din hud en lindrende og beroligende virkning. Din hud forbliver beskyttet på lang sigt med organiske solfiltre med bredspektret UVA og UVB SPF 50 solbeskyttelse.

HVORDAN BRUGER DU ROSALIQUE CREMEN? 

Ideel til brug oven på din fugtighedscreme om morgenen. Den kan anvendes under din makeup for bedre dækkeevne. Den kan give dig en hud der stråler hele dagen. Påfør i løbet af dagen efter behov.

Lad din fugtighedscreme være komplet trængt ind i huden inden du påfører Rosalique – det giver en bedre påføringsoplevelse. Brug en lille mængde Rosalique på størrelse med en ært (0,5 ml.) til hele ansigtet for naturlig kamuflering af rødme.

Massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning. På særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.) kan det være nødvendigt. 

Efter ca. et par minutter vil Rosalique være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

Vi anbefaler påføring med Rosalique Miracle Foundation Brush for let påføring og silkeblød finish – den kan købes her på shoppen her.

VORES EGNE ERFARINGER 

Billederne, øverst i indlægget, er fra min graviditet. Under den fik jeg røde plamager, karspræninger i huden og en meget ujævn hud i hudtonen. En almindelig foundation kunne ikke dække plamagerne nok, da man stadig kunne se rødmen under. Jeg havde læst en del om Rosalique, men jeg synes at 399 ,- for en lille tube creme, som jeg ikke anede om den virkede. Det var sgu en smule pebret – men hvad pokker gør man ikke for, at skjule det en smule? Så jeg købte den, fik den prøvet af – og jeg har ikke brugt andet siden. 

Cremen har en rigtig god dækkeevne til det røde, og den giver virkelig en flot og jævn hud. Jeg kan sagtens nøjes med at bruge den uden noget andet – er det virkelig slemt, eller skal jeg til noget, så bruger jeg bare en mineralpudder over for at gøre den endnu mere jævn. 

Den arbejder med din hud, og din hudtone – og derfor kan alle hudtoner bruge den. Jeg bruger selv self-tan flere gange i ugen, og den smelter helt ind i farven. Det gode er ligeledes, at du ikke føler at du har et tykt lag siddende på huden – men den er let og din hud kan ånde. Det er genialt til dig, som lider af uren hud eller sensitiv hud. 

Du vil ikke fortryde købet – det garanterer jeg.

[ux_image id=”624″ image_size=”original”]
Rosalique creme 3 i 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *