“HOW TO TAN MED MOUSSE”-GUIDE

Er du i tvivl om, hvordan du får den perfekte tan med en mousse – eller har du bare været uheldig at have en dårlig oplevelse med en mousse? 

Det tror jeg, at vi alle har – og vi VED at det er noget, som afholder rigtig mange fra at købe en self-tan mousse. Man er bange for at få striber, blive orange og få pletter hist og her. Men frygt ej! Det er langt nemmere end, hvad du måske lige går og tror – læs med her! 

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”516″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”1082″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”803″] [/col] [/row]
HVAD ER EN MOUSSE – OG HVORFOR VÆLGE EN MOUSSE?

Der er forskellige slags self-tan mousse – og selvfølgelig et hav af mærker. Vi har valgt at tage MineTan mousse ind, da det er dem vi helt klart synes bedst om – og trust me: VI HAR PRØVET MANGE GENNEM TIDEN!

En self-tan mousse er en flydende væske, som pumpes ud som en mousse. Den påføres med en selvbruner-handske, og derefter smøres på huden. Der er mousse med guide-farve (overskudsfarve) eller uden guide-farve. Dem med guide-farve er langt nemmest at bruge for en nybegynder, da den viser præcist, hvor du er kommet til – hvorimod at den uden guide farve blot er helt klar og ikke viser, hvor du er kommet til. Dette er oftes også det, som kaldes en gradual tan – hvis du ikke ved, hvad en gradual tan her – så kig på vores blogindlæg med det her! 

Dem med guide-farve er “forudbestemt” med farven, og derved giver den én bestemt farve. Den kan ikke bygges gradvist op, og den er god til dig som ønsker en mørk farve her og nu. De skal skylles af efter minimum en time – jo længere tid de sidder, jo mørkere bliver de. 

Mousse er nemt at bruge for alle, og de er nemme at påføre. De er gode til at give ensartet resultater og de er perfekte til at give en intens, mørk farve med det samme. Det er dem, som minder mest om en spray-tan. 

 

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”1357″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”1356″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”801″] [/col] [/row]
FÅ DEN PERFEKTE TAN

Disse punkter giver dig en perfekt tan – hver gang, og det er uanset, hvilket tanning-produkt – og det gælder faktisk også, hvis du skal ud at nyde solen. 

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”658″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”654″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”649″] [/col] [/row]
HVILKEN MOUSSE SKAL JEG VÆLGE?

Der er forskellige toner, nuancer og farver af de forskellige mousse – og hvilken farve du skal vælge er altid et godt spørgsmål. Vi plejer at sige: Hvor mørk/hvilke farve ønsker du selv at få? 

Det der er smart med MineTan mousse er, at de har lavet i flere forskellige nuancer og som passer til hvilken hudtone du har – om du er varm eller kold. Det betyder også, at du skal tænke på, hvor mørk eller hvilken undertone du ønsker. Hvis du har en tendens til at trække en smule orange op (hvilket vi alle gerne vil undgå), så skal du vælge en med violet-base, dvs. dem som er kolde i undertonen – og omvendt, så skal du vælge en med netop varme i farven for, at du ikke bliver grå. 

Vi har derfor inddelt de forskellige mousse i hver deres kategori i shoppen, hvor du kan finde de toner du ønsker. Der er de kolde toner og de varme toner. Herinde vil du også finde i de forskellige farver – alt efter hvor mørk, du ønsker den at være. 

 

GOD FORNØJELSE!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *